miercuri, 10 martie 2010

New York Fashion Week primavara-vara 2010 - Carlos Miele



New York Fashion Week primavara-vara 2010 - Carlos Miele
foto Hepta
Carlos Miele
si-a lansat in cadrul festivalului New York Fashion Week colectia pret-a-porter primavara - vara 2010.

Designerul brazilian, cunoscut pentru creatiile sale foarte feminine, s-a inspirat in aceasta colectie din frumusetea specifica plaiurilor natale si a realizat o serie de tinute sofisticate atat din punct de vedere coloristic, cat si din punct de vedere al croiului.

Carlos Milele a realizat vestimentatii potrivite diferitelor ocazii: unele pentru seara, altele pentru cocteil sau pentru zi, dar toate au in comun un rafinament si o eleganta aparte, care evidentiaza formele feminine si pun in valoare gratia celor care le poarta.

Tinutele cu imprimeuri abstracte, in nuante de ocru, cremuri, brunuri si diverse tonuri de albastru, care ne trimit cu gandul la apusurile pe malul oceanului brazilian, sunt completate de piese vestimentare in culori neutre uni precum nude si gri.

Printurile care imita blana unor animale sau pielea de sarpe, sunt si ele foarte utilizate in colectia lui Carlos Miele.

Din punct de vedere cromatic, aceasta colectie a fost una bogata, paleta coloristica fiind compusa din roz prafuit, crem, nude, tonuri de rosu si orange, violet, albastru si brun.

Croiul tinutelor este unul tineresc, cu fuste mini, pantaloni scurti, bluze vaporoase, rochii fluide, umerii accentuati sau lasati goi, aplicatii cu franjuri si volane.

Tinutele au fost accesorizate cu pantofi si curele aurii sau negre.

Carlos Miele este unul dintre designerii brazilieni care poate crea elemente surprinzatoare in fiecare prezentare pret-a-porter, reusind in acelasi timp sa-si pastreze si influenta plaiurilor natale.

Lavinia Nistor

Carlos_Miele_hepta_233771.jpg
Carlos_Miele_hepta_233782.jpg
Carlos_Miele_hepta_233788.jpg
Carlos_Miele_hepta_233797.jpg
Carlos_Miele_hepta_233806.jpg
Carlos_Miele_hepta_233813.jpg
Carlos_Miele_hepta_233819.jpg
Carlos_Miele_hepta_233829.jpg
Carlos_Miele_hepta_233835.jpg
Carlos_Miele_hepta_233842.jpg
sursa:stilfeminin.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu