joi, 18 martie 2010

Bloody Mary

Poate ca o parte dintre voi ati aflat legenda lui Bloody Mary-fecioara insangerata.... asta datorita mitului care este pus pe seama acestei legende. Eu una recunosc, ca din curiozitate l-am incercat, stiind totusi ca nu va functiona, dar a meritat sa vad daca e real sau nu... din pacate nu am indeplinit conditiile necesare infaptuirii mitului, asa ca nu a aparut, totusi, daca chiar era real.... ar fi mers? asta nu voi afla decat daca voi incerca... Este un mit urban de origine americana, si nu stiu daca saraca fantoma s-ar deranja sa faca atata drum din America pana in Romania, numai ca sa ne vada p noi.... dar mrg
Mitul spune ca intr-o seara, cand esti singur/a acasa, sa intrii in baie (va dati seama cat de vechie este povestea daca aveau baie:))) sa aprinzi lumanari, sa stingi lumina, si sa spui de mai multe ori "Bloody Mary" , iar aceasta se presupune ca ar trebui sa iasa din oglinda si sa te ia cu ea.
Exista mai multe variante ale legendei: sau puteti face urmatoarele lucruri:
1.duceti-va in baie in fata oglinzii
2.stingeti lumina si inchideti usa
3.scrieti cu ruj pe oglinda numele vostru
4.inchideti ochii, rotiti-va si repetati de 3 ori "I believe in Mary Worth" sau de 10 ori Bloody Mary (sunt mai multe variante incercati-le pe ambele biggrin.gif)
5.la sfarsit spuneti :""I killed your baby" de 3 ori, incet
6.Deschideti ochii si uitati-va in oglinda


Din cate stiu eu, si prima poveste depre Bloody Mary a fost aceea ca Mary, era o copila de 10 ani, care s-a imbolnavit de pneomonie undeva prin 1780 (park) si a intrat in moarte clinica... tatal ei fiind medic, dupa 3 zile de cand era in starea aceea, a decalarat-o moarta, dar nefiind 100% sigur. Asa ca a ingropat-o, dar sperand ca nu e moarta, s-au hotarat sa ii lege o sfoara de mana, iar sus, la capatul celalalt al sfoarei un clopotel, iar daca mary s-ar fi trezit, ar fi stunat din clopotel, iar parintii sai care aveau de gand sa ramana inca 3 zile la mormantul fiicei lor, l-ar fi auzit, si ar fi dezgropat-o imediat. Dar n-a fost sa fiie asa.... incat cei doi au adormit, iar a doua zi de dimineata cand s-au dus la mormant, au gasit clopotelul cazut jos... nevenindu-le sa creada, au dezgropat-o pe Mary si.... intr-adevar se trezise, dar murise "din nou" in urma asfisierii din cosug. Au gasit-o plina de sange si cu unghiile lipite de capacul sicriului.

Sunt mai multe variante pe care le-am gasit pe net de-a lungul timpului, dar asta mi-sa parut cea mai tare.... pentru mai moolte variante, voi reveni.

Acum sa vad care are curajul sa faca ritualul. Sau sa se uite la filmul "The Legent Of Bloody Mary" care va spun sincer ca e foarte bun.... l-am vazut acum ceva timp, si chiar mi-a placut:P

Un comentariu:

  1. da..fain postul :)) imi place ... as incerca bucuros, dar 100% e treaba de fete :))
    Eu stiu alta varianta, cu o papusa, dar .. en fin,imi placi, esti originala :))
    Keep going..:)

    RăspundețiȘtergere